06-20 62 38 24

info@dejagervitaliteit.nl

 

Een goede koers voor jezelf

Sinds 1,5 jaar werkzaam als ZZP’er in de sport. Huidige opdracht loopt, na een prima start, de laatste 2 maanden zeer moeizaam. Veel geleerd, maar hoe nu verder? (bv in welk segment zou ik verder willen gaan (sport, ander of combi) en hoe (vaste baan, zzp’er of combi)).
Een loopbaanadvies zou mij hierbij kunnen helpen.

Mijn verwachting was dat door met een loopbaancoach te gaan werken, dat ik gespiegeld zou worden en handvaten zou krijgen om voor mezelf duidelijk te krijgen waar mijn vervolg zou liggen. Belangrijkste voor mij was om met een extern persoon te sparren.

Ik heb dit traject als zeer positief ervaren. Opbouw was goed met o.a. de verschillende testen, de doelgroepenopdracht, tijdsbestedingsopdracht en de follow up op de doelgroepenopdracht. Tijdens het traject werd me duidelijk in welke richting ik graag werkzaam wilde zijn en kwamen ook de vacatures en mogelijkheden voorbij. (lees vacature waar ik direct op geschreven heb en ook uitgenodigd ben voor een sollicitatiegesprek) Bij 1 sessie hebben we zelfs gewerkt aan de voorbereiding op dit sollicitatiegesprek. Deze vacature paste precies in mijn nieuwe zoekveld en heeft mij ook duidelijk gemaakt dat wanneer je actief met je doelgroepen bezig bent, je de bijbehorende vacatures of opdrachten zult vinden.

De coach stond uitgebreid stil bij de gemaakte opdrachten en dacht ook erg mee. Dit leverde weer nieuwe inzichten op.

Door afstand te nemen van je huidige situatie en ruimte te geven aan nieuwe mogelijkheden en hier ook mee aan het werk te gaan, ben je wel degelijk in staat om een goede koers voor jezelf te bepalen. Naast dat je zelf verantwoordelijk bent voor de uitvoering is de begeleiding hierbij van een goede coach wel een voorwaarde.

Tom, ... jaar

Gratis ontwikkeladvies "NL Leert Door'