Herkenbaar?

 • Vermoeidheid, geen energie hebben om iets leuks te gaan doen
 • Je eet ongezond, teveel, niet of onregelmatig, eten voor de gezelligheid, je gaat telkens weer opnieuw een dieet proberen
 • Negatieve gedachtes, geen zin hebben om dingen te doen
 • De hele dag bankhangen / zitten, kortom je beweegt niet of nauwelijks
 • Weinig of niet sporten
 • Veel stress, onrust, piekeren
 • Altijd klaarstaan voor een ander klaar, ook als je behoefte hebt aan een moment voor jezelf of het gezin

Wanneer je balans verstoord wordt, bijvoorbeeld door stress, hoge werkdruk of gezondheidsproblemen, dan kun je je minder vitaal en energiek voelen. Ik kan jouw helpen om de balans te herstellen, zodat je je weer vitaal voelt.

"Wie kent het niet? Steeds maar uitvluchtjes, uitstellen en niet doorzetten."

Wat levert een gezonde leefstijl op?

 • Verbetering van jouw algemene geluk en gezondheid
 • Mogelijk voorkomen van ziektes als obesitas, diabetes en hart- en vaataandoeningen
 • Meer energie, een betere conditie en je voelt je fitter
 • Grote mentale veerkracht en veel doorzettingsvermogen
 • Goed omgaan met stress en voorkomen van stress
 • Betere balans in je werk- en privé omgeving


Na het traject ben je in staat om jouw lichaamssignalen en emoties waar te nemen, te herkennen om het vervolgens weer op een positieve manier om te buigen. Met of zonder hulp. Aan jouw de keuze!

Vitaliteitspiramide van Albert Sonnvelt

Inhoud van onze samenwerking

Ik kijk naar jou als compleet persoon en heeft als resultaat het verhogen van je fysieke en mentale belastbaarheid, het behalen van persoonlijke doelen voor bewegen, voeding en ontspannen en het creëren van een goede werk-privé balans.

Afhankelijk van welke obstakels je ervaart, werk ik samen met jou aan onder andere je motivatie, je valkuilen en het vergroten van je wilskracht. Stap voor stap word je gecoacht naar een leefstijl waar jij je goed bij voelt en die je kunt volhouden.

Aandacht voor jouw mentale en emotionele welzijn is erg belangrijk. Jouw gedachten, overtuigingen, zorgen en levensmissie kunnen een belemmering zijn om jouw doel te bereiken. Hoe ga je om met emoties? Hoe communiceer je met anderen? Sta je in verbinding met de mensen om je heen?

Kortom, samen gaan wij werken aan jouw nieuwe totaalbalans. Als leidraad gebruik ik de vitaliteitspiramide van Albert Sonnevelt.

Wil jij ook een blijvend en duurzaam resultaat?

Wat zeggen anderen over mij?

"In de loop van mijn traject kreeg ik door de gesprekken en het spiegelen van Linda steeds meer duidelijkheid. Er kwam naar voren dat het niet zozeer het gewicht was wat problemen veroorzaakte, maar andere dingen. Linda heeft dit goed weten te ontrafelen en stap voor stap met mij gewerkt naar een ander,- lees, beter- levenspatroon. Ze weet je een spiegel voor te houden, en je soms de-bij mij-nodige “schop onder je kont” te geven.

Gevolg is dat ik nu niet alleen fitter en gezonder ben. Maar vooral, blijer en relaxter! "

Corry (53 jaar)


Al langere tijd besefte ik, het gaat niet goed met mijn eet-wijze. Maar wie kent het niet. Steeds maar uitvluchtjes, uitstellen en niet doorzetten. Samen kwamen we tot een juiste voeding. Hier en daar iets nieuws, een idee om een foutief gedrag te veranderen, zelf meedenken wat ik prettig zou vinden. Ja, meedenken , echt in een gezellig gesprek tot de juiste voeding komen. Bewust met gezonde voeding bezig zijn en je prettig voelen.

Ik heb bereikt, waarvoor ik erheen ging. Geen smoesjes, gewoon even iets anders eten of doen.

Lenie (83 jaar)